Petak, 09/02 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
09/02Wehen Wiesbaden vs NirnbergUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
07/02/2024 19:27
Naoko obe ekipe nemaju mnogo problema u ovoj sezoni ali samo par loših rezultata doveo bi ih u opasnu zonu. Meč u Vizbadenu igra se u petak u 18.30.
Vehen

Za ekipu iz Vizbadena bilo je jasno da ih zanima samo opstanak u Cvajti u koju su se vratili proletos nakon neverovatnog finiša poslednjeg kola treće lige. Na duel sa Nirnbergom na svom terenu imaju loše uspomene pošto je poslednji međusobni meč u Vizbadenu, odigran na proleće 2020. godine okončan rezultatom 6:0 za goste iz Nirnberga. Vehen je u tri utakmice u 2024. godini upisao po pobedu, poraz i remi. Počeli su neuspehom u Magdeburgu, onda pobedili Hertu na svom terenu da bi prošle sedmice uzeli bod na gostovanju u Karlsrueu. Trenutno su na taeli na solidnom 12. mestu ali sa samo 6 bodova više od prvog tima u zoni ispadanja, tačnije baraža, a to je Hanza iz Roštoka.

Nirnberg

Nadali su se u bavarskom ligašu da se mogu uključiti u borbu makar za treće mesto i baraž za ulazak u Bundesligu. Međutim poraz u poslednjoj utakmici u 2023. godini od Hamburgera na domaćem terenu umnogome je odredio i njihove ambicije za proleće. Krenuli su dobro u drugom delu sezone, pobedili ubedljivo Hanzu u Nirnbergu ali su u dva naredna kola uzeli samo jedan bod. Prvo su ubedljivo poraženi u Hanoveru da bi prošle sedmice odigrali 2:2 na svom terenu sa poslednjeplasiranim Osnabrikom, što je veliki kiks zanjući da Ljubičasti iz Osnabrika imaju samo jednu pobedu do sada i samo 11 bodova na kontu. Sada je Nirnberg na 10. mestu, podjednako su udaljeni i od trećeg mesta ali i od zone ispadanja, pa nam se nekako čini da im nastavak sezone neće biti preterano zanimljiv.

Predlog

Nirnberg je dobro počeo sezonu, najavljivao se i povratak u Bundelsigu, ali će teško od toga nešto biti. Sada moraju da razmišljaju o mirnom finišu, a za to im trebaju bodovi. S druge strane Vehen igra u skladu s mogućnostima i bilo koja pozicija na tabeli, koja ih ostavlja u ligi, za njih je uspeh. U prvom delu sezone Nirnberg je slavio sa 2:1 protiv Vehena, a i sada očekujemo barem tri gola na meču u Vizbadenu. Za 3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.