Četvrtak, 08/02 - Fudbal, Mađarska, NB I
08/02Kecskeméti TE vs DiósgyőrDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
07/02/2024 21:36
Ekipa Kečškemetija će u okviru 19. kola OTP lige Mađarske dočekati DKTV. Meč je na programu od 20 časova.
Kečškemeti

Ekipa Kečškemetija je nakon 18 odigranih mečeva na 8. mjestu sa 24 osvojena boda, što je sasvim zadovoljavajuće za ekipu kojoj su glavne ambicije opstanak u ligi. Seriju loših rezultata koji su nastali na kraju prethodnog dijela sezone, prekinuli su u prethodnom kolu kada su trijumfovali protiv Mezokovesda rezultatom 0:3, čime su upisali svoj sedmi trijumf ove sezone. Na poslednjih 5 mečeva na domaćem terenu su upisali samo jedan poraz.

DKTV

Ekipa DKTV-a je nakon 18 odigranih mečeva na 7. mjestu na tabeli sa 25 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme su značajno podigli formu, a na poslednja 3 meča su upisali 1 trijumf i 2 remija. U poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Debercena u veoma efikasnom meču (2:2). Ove sezone su četvrta ekipa po efikasnosti u gostima, a na poslednjih 5 mečeva van svog stadiona su upisali 2 poraza, 2 remija i jedan trijumf. Na poslednja 3 gostovanja su postigli makar po jedan gol.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol na ovom meču, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.