Petak, 09/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
09/02Šefild Venzdej vs Birmingem SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/02/2024 19:53
Ekipa Šefild Venzdeja će u okviru 31. kola Čempionšipa dočekati Birmingem. Meč je na programu od 21 čas.
Šefild Venzdej

Ekipa Šefilda je ove sezone nakon 30 odigranih kola na učinku od 6 pobjeda, 5 remija i čak 19 poraza. Trenutno su sa 23 osvojena boda na pretposlednjem 23. mjestu na tabeli i pred njima je zaista težak zadatak da sustignu -8 u odnosu na prvi tim iznad crte. U poslednja 4 kola ne znaju za trijumf a u tom periodu su upisali 3 poraza i 1 remi. Sa 50 primljenih golova imaju drugu najgoru odbranu u ligi. Takođe sa 19 poraza imaju najviše od svih ekipa u Čempionšipu.

Birmingem

Ekipa Birmingema je sa 32 osvojena boda trenutno na 19. mjestu na tabeli sa svega 4 boda više od mjesta koje vodi u treći rang. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa na poslednja 3 meča imaju po jedan remi, trijumf i poraz. U poslednjem kolu je od njih bio bolji Vest Brom rezultatom 1:0, te su tako upisali svoj 13 poraz ove sezone. Trenutno su u nizu od 2 uzastopna poraza u gostima, a prethodni meč protiv Šefilda su dobili rezultatom 2:1.

Prijedlog

Obje ekipe imaju veoma loše odbrane, pa smo mišljenja da će obje ekipe postići po gol. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.83 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.