Subota, 10/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
10/02Lids Junajted vs Rotherham UnitedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
09/02/2024 19:10
Ekipa Lids Junajteda će u okviru 31. kola Čempionšipa dočekati Roterham. Meč je na programu od 16 časova.
Lids

Ekipa Lidsa je kao primarni cilj ove sezone zacrtala ekspresan povratak u Premijer ligu, a za sada im ide prilično dobro. Trenutno su na 3. mjestu sa 60 osvojenih bodova i imaju svega bod zaostatka od drugoplasiranog Sautemptona. Tim su sa najboljom formom u ligi, pošto su na poslednjih 5 mečeva upisali svih 5 trijumfa. U poslednjem kolu su slavili protiv Bristola u gostima rezultatom 0:1. Sa 26 primljenih golova imaju drugu najbolji odbranu u ligi, odmah posle lidera Lestera. Na golovima Lidsa prosječno pada 2.6 golova.

Roterham

Ekipa Roterhama je trenutno zakucana za dno tabele sa samo 19 osvojenih bodova, što je čak 12 bodova manje od mjesta koje vodi ka opstanku u Čempionšipu. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf, a u poslednjem kolu su poraženi od Sautemptona rezultatom 0:2. Sa 54 primljena gola imaju najgoru odbranu u ligi, a sa 25 postignutih golova druga su najgora napadačka ekipa u ligi. Na njihovim mečevima prosječno pada 2.7 golova.

Prijedlog

Mišljenja smo da ćemo na ovom meču vidjeti makar 3 gola, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.60 u Superbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.