Nedelja, 11/02 - Fudbal, Argentina, Primera
11/02Boka Juniors vs Defensa i Hustisija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/02/2024 20:25
Argentinski Liga kup se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Defense. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 23:15h.
Boka Juniors

Prošla sezona je bila izuzetno neuspešna za argentinskog velikana, pošto tim sa Bombonjere posle baš dosta vremena nije uspeo da dođe do plasmana u Kopa Libertadores.
Ovog puta Boka ima najviše moguće ciljeve, a u ovom trenutku se argentinski velikan nalazi na petom mestu na tabeli grupe B uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Godoj Kruz.
U prošlom kolu je Boka Juniors ostvarila prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa i to na gostovanju kod Tigrea kada je bilo 0:2.

Defensa

Poznato je da je Defensa ne tako davno stigla do trofeja u Kopa Sudamerikani, međutim, poslednjih sezona ova simpatična ekipa ne pravi značajnije rezultate.
U ovom trenutku se Defensa i Hustisija nalazi na četvrtom mestu na tabeli grupe B, uz bod viška u odnosu na petoplasiranu Boku Juniors, koja između ostalog i gosti ovu ekipu u četvrtom kolu Liga Kupa.
U prošlom kolu je ova ekipa u jednom sjajnom susretu slavila na gostovanju kod Sarmijenta, a taj duel je završen rezultatom 2:3.

Naš predlog

Boka želi da se iskupi svojim navijačima za katastrofalne partije iz prošle sezone, pa je jedan od primarnih ciljeva trofej u Liga Kupu, a da bi se to desilo argentinski velikan mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, pa vam zato savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.