Nedelja, 11/02 - Fudbal, Italija, Serija A
11/02Đenova vs AtalantaDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
09/02/2024 20:38
U nedelju je na programu pregršt veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Marasiju, gde će fudbaleri Đenove ugostiti Atalantu. Početak ovog duela je zakazan za 18 časova.
Đenova

Đenova igra zaista sjajno u svojoj povratničkoj sezoni u društvu najboljih, a trenutno se popularni Grifoni nalaze na odličnom jedanaestom mestu na tabeli i stiče se utisak da ekipa sa Marasija neće imati nikakvih problema oko opstanka u Seriji A, što naravno i jeste primarni cilj i ovog puta. Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu italijanskog fudbala ova ekipa je bez poraza, a u tom periodu su Grifoni ostvarili dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je Đenova remizirala na veoma teškom gostovanju kod Empolija u duelu koji je završen bez pogodaka.

Atalanta

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata fudbaleri Atalante igraju zaista sjajno u poslednje vreem, a nakon trijumfa u prošlom kolu u Bergamu nad Lacijom, ova ekipa se probila do četvrtog mesta na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, a to godinama unazad i jeste primarni cilj Atalante.
Na poslednja tri susreta u prvenstvu popularna Boginja je ostvarila isto toliko trijumfa čime je ovaj tim istakao jasnu kandidaturu za pomenutu četvrtu poziciju na tabeli, uz konstataciju da tim iz Bergama ne igra toliko dobro na strani kao što je to slučaj na domaćem terenu.

Naš predlog

Iako Atalanta igra fenomenalno u poslednje vreme, treba napomenuti da Grifoni igraju odlično na domaćem teren, a na sve to tim iz Bergama kao što smo već napomenuli ne igra na strani kao na svom stadionu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1x uz kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.