Nedelja, 11/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
11/02Hofenhajm vs KelnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
10/02/2024 11:10
Bodovi iz ovog meča značajniji su gostima, ali i Hof ima svoju računicu. Meč u Sinshajmu igra se u nedelju od 17.30.
Hofenhajm

Ekipa iz malenog gradića Sinshajma odlično je započela sezonu a posebno su kvalitetno igrali na gostujućim terenima pa su vezali pet pobeda na strani na početku Bundeslige. U nastavku prvenstva stvari su se promenile, počeli su bolje da igraju na svom stadionu ali su znatno popustitli kada napuste Sinshajm. Sada su u seriji od šest utakmica bez pobede, nisu slavili na dve poslednje u 2023. godini i na četiri meča odigrana u novoj. U tom intervalu imaju po tri poraza i remija, a poslednji trijumf ostvarili su još 8. decembra kada su na svom terenu pobedili Bohum. Sve se to odrazilo na situaciju na tabeli, Hof je pred ovo kolo bio tek osmi i zaostajao je 5 bodova za poslednjim timom u zoni pplasmana u evropske kupove.

Keln

Paklen finiš sezone očekuje Jarčeve ako žele da i naredne sezone igraju u nemačkoj eliti. Keln je pred ovo kolo bio na 16. mestu, onom koje na kraju sezone donosi samo igranje u baražu za opstanak i sigurno je da u ovom klubu planiraju da se pomere barem jedno mesto unapred. Od nekih velikih rezultata koji su najavljivani na početku prvenstva neće biti ništa, a pre samo dve godine ova ekipa je igrala grupnu fazu Lige konferencija. U pauzi između dva dela šampionata klupu Kelna je napustio Štefan Baumgartner, a harizmatičnog stručnjaka zamenio je Timo Šulc. U četiri utakmice u kojima ih je vodio novi trener Keln je doživeo poraz, doduše ubedljiv, samo od Dortmunda, remizirali su sa Hajdenhajmom i Volfsburgom, a uspeli su u prošlom kolu da zabeleže i važnu pobedu protiv Ajntrahta iz Frankfurta na svom Rajn Energi stadionu.

Predlog

Očekujemo bolje igre Kelna u nastavku sezone i brzi beg iz opasne zone. S druge strane Hof nam je nepoznanica, ovaj tim ima kvalitet i za četvrto mesto, ali isto tako može lako da sklizne ii u donji deo tabele. Jedno je izvesno, golova će biti, kao što ih je bilo i u prvom delu prvenstva u Kelnu kada je Hofenhajm slavio sa 3:1. Naš predlog je igra 3+ sa koeficijentom 1.58 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.