Nedelja, 11/02 - Fudbal, Grčka, Super League
11/02Panserraikos FC vs Panatinaikos1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/02/2024 01:42
Ekipa Panseraikosa će u okviru 22. kola Super lige Grčke dočekati Panatinaikos. Meč je na programu od 16 časova.
Panseraikos

Ekipa Panseraikosa je nakon dvadeset i jednog kola na 8. mjestu na tabeli sa 23 osvojena boda, što je zaista zadovoljavajuće za ekipu koja je tek ušla u prvu ligu. U poslednje vrijeme su značajno podigli formu, pa na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. U poslednjem kolu su remizirali na domaćem terenu sa Arisom rezultatom 1:1. U teom periodu upisali su još 2 remija i 2 trijumfa. Do sada su upisali 5 trijumfa, 8 remija i 8 poraza, a primili su ukupno 35 golova.

Panatinaikos

Ekipa Panatinaikosa je nakon dvadeset i jednog kola na trećem mjestu sa 47 osvojenih bodova. Imaju 3 boda manje od prvoplasiranog PAOK-a i bod manje od AEK-a. U poslednjih 5 mečeva su upisali 3 trijumfa, jedan remi i jedan poraz. Sa 52 postignuta gola drugi su najefikasniji tim u ligi, dok su sa 16 primljenih golova druga najbolja odbrana u ligi. U poslednjem kolu slavili su u velikom derbiju protiv Olimpijakosa rezultatom 2:0.

Prijedlog

Mišljenja smo da će gostujući tim slaviti u ovom meču, kvalitetniji su tim, a kvota na njihov je 1.55 u Mozzarbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.