Utorak, 13/02 - Fudbal, Engleska, Liga 1
13/02Bolton Vonderers vs Vikom VonderersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
12/02/2024 17:55
U vanrednom kolu engleske Lige 1 sastaju se dva tima sa različitim ambicijama u finišu sezone. Bolton dočekuje Vajkomb u utorak od 20.45.
Bolton Vonderers

Domaćin je dva kola bez pobede što može dosta da utiče na njihove planove s početka sezone. Nije tajna da Bolton želi nazad u Čempionšip iz koga su ispali zbog ogromnih finansijskih problema u trenutku kada im je pretilo i gašenje. Na kraju su pronašli novog vlasnika, bukvalno u poslednjem momentu, ali kaznu Saveza i oduzimanje bodova nisu izbegli. Na kraju su završili u trećoj ligi u kojoj igraju već petu godinu. Njihove šanse za povratak u drugu ligu nisu zanemarljive. Bolton je trenutno treći sa 7 bodova manje od lidera Portsmuta i sa samo bodom manje od drugoplasiranog Derbi Kauntija. Ono što im ide u korist je činjenica da od lidera imaju tri, a od Ovnova dve utakmice manje odigrane. U subotu je Bolton osvojio bod kod Nortemptona i pored toga što su imali gol minusa i igrača manje, pa mogu biti zadovoljni ishodom iako su otišli na gostovanje na sever kao veliki favoriti.

Vajkomb Voderers

Možda smo od Vajkomba očekivali više ove sezone. Tim koji ima isto ime kao i njegov domaćin, Vonderers, igrao je dosta promenjivo od starta šampionata i trenutno se nalazi tek na 15. mestu na tabeli Lige 1. Od prvog tima ispod crte imaju samo 6 bodova, pa daleko od toga da su obezbedili igraće u trećoj ligi i za narednu sezonu. Dobro je da su ušli u fromu, pobedili su u dva prethodna kola u prvenstvu i uz to su dali čak 8 golova. Slavili su kdo Čeltenama sa 3:1 a onda na svom terenu deklasirali odlični Piterboro sa 5:2. Upravo taj meč mogao bi da bude smernica kako Vajkom treba da igra u nastavku sezone i strahovanja od ispadanja neće biti. Od poslednjeg tima u zoni plej-ofa imaju čak 16 bodova manje i iluzorno je uopšte razmipljati o plasmanu u doigravanje.

Predlog

Sastaju se dve ekipe sa imenom \'\'Čudotvorci\'\', pa svakako možemo očekivati \'\'čuda\'\' u međusobnom meču. Tako je bilo i u prvom delu sezone kada je Vajkomb bio domaćin a Bolton slavio sa 4:2. Sada su oba tima u dobrom momentumu mada je domaćin ekipa kojoj su bodovi neophodniji. Naš predlog su golovi i očekijemo da ih bude dosta. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.