Sreda, 14/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
14/02Hadersfild Taun vs SanderlendDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/02/2024 20:32
Posle goleade u Sautemptonu Hadersfild bi nešto slično mogao da ponovi u meču sa Sanderlendom koji se igra u sredu od 20.45.
Hadersfild Taun

Terijeri su vodili u Sautemptonu u subotu sa 2:0 i 3:2 ali su na kraju ipak doživeli ubedljiv poraz sa 5:3. Međutim, igra sa Sent merisa daje nadu da Hadersfild može da ostane u Čempionšipu. To je druga uzastopna utakmica u kojoj su vrlo efikasni pošto su pobedili direktnog konkurenta Šefild Venzdej pre dva kola sa 4:0. Problem je što je ta pobeda bila jedini u poslednjih osam kola za Terijere, ali su imali niz od četiri meča bez poraza do subotnjeg gostovanja u poznatoj luci na jugu zemlje, u Sautemptonu. Trenutno je Hadersfild tik iznad crte, od Kvins Park Rendžersa, tima koji je ispod njih, imaju samo dva boda više i do kraja sezone, a ostalo je još 15 utakmica, vaki meč biće kvalifikacioni.  Osam golova u dva poslednja meča daju nadu da se na pleća može položiti odlični Sanderlend, a Jorkširci se uzdaju i u domaći teren.

Sanderlend

Crne Mačke iz Sanderlenda uzele su sedam bodova u poslednja tri kola i održali su se u gornjem delu tabele. Sada su na deobi 6. mesta, poslednjeg koje vodi u plej-of, a plasman u doigravanje je i njihov krajnji cilj, pošto je teško poverovati da u preostalih 15 kola mogu da ugroze timove koji se bore za drugo mesto, pre svega Lids i Sautempton. Ekipa sa severa Engleske je odavno van elite, pali su čak i u Ligu 1, ali su sada već konstanta u Čempionšipu. U subotu su uspeli da pobede Plimu na svom terenu 3:1, ali su im igre na gostujućim terenima u poslednje vreme problematične, do te mere da na poslednjih deset gostovanja imaju samo jednu pobedu i to u Halu, kada su Tigrove pobedili sa 1:0.

Predlog

U prvom delu sezone Hadersfild je slavio u Sanderlendu sa 2:1. Međutim, poslednji duel u Hadersfildu, iz jesenjeg dela prošle sezone, dobile su Crne Mačke. Ovde remi malo znači i jednima i drugima, pa zato očekujemo otvorenu igru sa obe strane i golove u obe mreže. Za gg koeficijent u kladionici Primobet iznosi 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.