Utorak, 13/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
13/02Rotherham United vs Hal SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/02/2024 00:35
Ekipa Rotherhama će u okviru 32. kola Čempionšipa dočekati Hal. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Rotherham

Ekipa Rotherhama je dugo vremena bila u trećoj ligi Engleske i vrlo često su bili u borbi za opstanak, ali nakon velike borbe uspijeli su da se ustale u Čempionšipu. Ove sezone su ipak odigrali dosta loše i trenutno se nalaze na poslednjem mjestu sa 19 osvojenih bodova, čak 12 bodova manje od mjesta izvan opasne zone. U poslednjih 5 kola ne znaju za pobjedu, a u tom periodu su upisali 3 poraza i 2 remija. U poslednjem kolu je od njih bio bolji Lids ubjedljivim rezultatom 3:0.

Hal Siti

Ekipa Hala je već odavno u drugoj ligi Engleske, a ove sezone će se sigurno do poslednjeg kola boriti za ulazak u plejof, pošto su trenutno na 8. mjestu na tabeli sa 45 osvojenih bodova, dva boda manje od 6. pozicije koja vodi u doigravanje za Premijer ligu. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pošto su u tom periodu upisali 3 poraza i 2 trijumfa. U poslednjem kolu su na domaćem terenu poraženi od Svonsija rezultatom 0:1, iako ove sezone igraju veoma dobro na domaćem terenu. Na poslednjem gostovanju su slavili protiv Sanderlenda rezultatom 0:1.

Prijedlog

Mišljenja smo da nas i u ovom meču očekuje dosta golova, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.90 u Meridianbet kladionci.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.