Utorak, 13/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
13/02Birmingem Siti vs Blackburn Rovers1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/02/2024 02:28
U utorak nas očekuje nekoliko veoma zanimljivih mečeva u okviru vanrednog kola Čempionšipa, a za vas smo ovog puta pripremili susret između Birmingema i Blekburna. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Birmingem

Nekadašnji osvajač FA Kupa ima dosta problema ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva je klub za koji je svojevremeno nastupao Nikola Žigić ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Birmingem poražen na gostovanju kod pretposlednjeg Šefilda, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Blekburn

Ni Blekburn se za sada nije proslavio u drugom po kvalitetu rangu engleskog fudbala, a trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli i teško je očekivati da se ova ekipa uključi u borbu za plasman u plej-of, što i jeste primarni cilj.
Na poslednjih pet mečeva u Čempionšipu ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Blekburn slavio na svom stadionu protiv Stouka, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da se radi o jednom izuzetno teškom duelu za prognoziranja, ali prednost ovog puta ipak dajemo domaćoj ekipi, koja bi novim neuspehom dovela sebe u veoma ozbiljnu situaciju.
Savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.