Utorak, 13/02 - Fudbal, Argentina, Primera
13/02San Lorenco vs EstudijantesDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
13/02/2024 03:28
Argentinski Liga Kup nam je do sada doneo pregršt zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između San Lorenca i Estudijantesa. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
San Lorenco

San Lorenco se blago rečeno nije proslavio na startu novog izdanja argentinskog Liga Kupa, a trenutno se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli grupe B uz samo dva osvojena boda.
Na četiri odigrana susreta ova ekipa je bez trijumfa, a u tom periodu je San Lorenco dva puta remizirao uz dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je slavni argentinski tim doživeo težak poraz na gostovanju kod Rasinga, a taj duel u Aveljenadi je završen ubedljivom pobedom domaćeg tima od 4:1.

Estudijantes

Za razliku od San Lorenca koji ima dosta problema na startu šampionata, Estudijantes za sada igra na veoma visokom nivou.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz deset osvojenih bodova, što je za dva boda manje u odnosu na prvoplasirani Godoj Kruz.
Do sada je ovaj tim odigrao četiri meča u Liga Kupu i ostvario čak trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Tigrea kada je bilo 2:0.

Naš predlog

San Lorenco kao što smo već napomenuli ima dosta problema i mišljenja smo da bi to i te kako mogao da iskoristi Estudijantes koji na startu ovogodišnjeg izdanja Liga Kupa igra na veoma visokom nivou, pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.