Četvrtak, 15/02 - Fudbal, Argentina, Primera
15/02Boka Juniors vs Central Córdoba SdE1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
13/02/2024 13:50
Argentinski Liga Kup se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Boke Juniors i Sentral Kordobe. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:15h.
Boka Juniors

Svakako da smo dosta više očekivali od Boke Juniors u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a u ovom trenutku se tim sa Bombonjere nalazi na sedmom mestu na tabeli grupe B uz šest osvojenih bodova.
Na četiri odigrana meča u drugom po važnosti fudbalskom takmičenju u Argentini, ova ekipa je čak tri puta remizirala uz jedan trijumf i to na teškom gostovanju kod Tigrea kada je bilo 0:2.
Inače, u prošlom kolu je argentinski velikan samo remizirao na svom stadionu protiv Defense, a taj duel je završen bez pogodaka.

Sentral Kordoba

Sentral Kordoba je nakon četiri odigrana kola stacionirana na desetom mestu na tabeli grupe B i već sada možemo zaključiti da će se popularna Železnica teško uključiti u borbu za plasman u doigravanje, što i jeste primarni cilj.
U dosadašnjem toku Liga Kupa, ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz čak tri poraza.
Napomenimo i to da je klub iz Kordobe prva tri meča izgubio, a u prošlom kolu je Železnica slavila na svom terenu protiv Sarmijenta sa 3:0.

Naš predlog

Vreme je za prvi trijumf Boke Juniors na svom terenu u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa, pa vam toplo preporučujemo da se fokusirate na jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.