Četvrtak, 15/02 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
15/02Molde vs Legia WarszawaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/02/2024 14:06
Od četvrtka su na programu mečevi šesnaestine finala Lige konferencija, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Moldea i Legije. Početak susreta između norveškog i poljskog predstavnika je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Molde

Veliki uspeh za Molde je bez ikakve sumnje i sam plasman u nokaut fazu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, ali sigurno da se norveški predstavnik neće unapred predati, pogotovu što je voljom žreba za protivnika dobio Legiju.
Inače, Molde je nastupao u Ligi Evrope, ali ova ekipa nije mogla više od treće pozicije u konkurenciji Leverkuzena i Karabaga, što je donekle bilo i očekivano.
Što se tiče nacionalnog šampionata, prošlu sezonu je Molde završio na ne baš najboljem petom mestu na tabeli.

Legija

Legija u poslednjih nekoliko godina nije uspela da dođe do naslova prvaka Poljske, a primat je preuzeo Rakov, koji je prošle sezone dosta lakše nego što se očekivalo stigao do šampionskog trofeja.
Legija je pružala dosta dobre partije u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju gde je tim iz Varšave zauzeo drugo mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasiranu Aston Vilu, ali i čak šest bodova viška od trećeplasiranog AZ Alkmara.
U poljskom šampionatu je u prvom kolu drugog dela prvenstva Legija slavila na gostovanju kod Ruha, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Veoma nezahvalan meč za prognoziranje, ali deluje zaista da bi i jedna i druga ekipa mogla da postigne makar po jedan pogodak, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.