Četvrtak, 15/02 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
15/02Ajaks vs Bodø / Glimt1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/02/2024 14:40
U četvrtak je veoma bogata ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Ajaksa i Bodea. Početak ovog duela je zakazan za 21h.
Ajaks

Ajaks se nije posebno istakao prošle sezone, a nažalost popularni Kopljanici ni ove ne blistaju.
Trenutno se tim iz Amsterdama nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani AZ Alkmar, i deluje da bi svi u klubu trebali da budu zadovoljni ukoliko ova ekipa izbori plasman u Ligu konferencije.
U Ligi Evrope se Ajaks takođe nije istakao, pošto je zauzeo na trećem mestu na tabeli, iza Brajtona i Marseja.

Bode

Bode godinama unazad igra na veoma visokom nivou, a prošlu sezonu je ova simpatična ekipa završila na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bran, pa se pitanje naslova prvaka nije ni dovodilo u pitanje.
U finalu Kupa je Bode nažalost poražen od Moldea, međutim, sigurno da to nije previše teško palo navijačima ovog tima koji će svoju omiljenu ekipu gledati na proleće u Ligi konferencije, iako Bode ima dobrano težak zadatak, a to je da eliminiše "ranjeni" Ajaks.

Naš predlog

Radi se o dva tima koja imaju izuzetno ofanzivan pristup, pa nije isključeno da prisustvujemo pravoj goleadi, ali vam pre toga ipak savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.