Četvrtak, 15/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
15/02Milan vs Ren1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
15/02/2024 01:05
Ekipa Milana će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope ugostiti ekipu Rena. Utakmica je na programu od 21 čas.
Milan

Izabranici Stefana Piolija ove sezone igraju dosta promjenljivo, a nakon 24 odigrana kola imaju 52 osvojena boda, što je dovoljno za poziciju broj 3. Maltene su već obezbijedili učešće u Ligi šampiona za narednu sezonu, ali daleko od toga da u Ligi Evrope neće imati motiva. Na poslednjih 5 mečeva upisali su 4 trijumfa i 1 remi, a za vikend su na domaćem terenu slavili protiv Napolija rezultatom 1:0. U grupnoj fazi Lige šampiona su u konkurenciji sa Njukaslom, PSŽ-om i Dortmundom bili treći, što je značilo selidbu u drugo po snazi takmićenje.

Ren

Ekipa Rena je veoma ambiciozno ušla u novu sezonu, ali su se snovi o visokom plasmanu u Ligi 1 brzo raspršili. Međutim u poslednje vrijeme igraju zaista sjajno, te su priče o plasmanu među 4 najbolje ekipe opet aktuelne. Trenutno su u nizu od 8 uzastopnih trijumfa, a za vikend su slavili na gostovanju protiv Avra sa 0:1. Trenutno su na 7. mjestu na tabeli sa trideset i jednim osvojenim bodom. U grupi sa Viljarealom, Haifom i Panatinaikosom su bili na drugoj poziciji.

Prijedlog

Mišljenja smo da domaći tim ima kvalitetniji sastav i da će slaviti u ovom meču. Kvota na jedinicu je 1.70 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.