Petak, 16/02 - Fudbal, Hrvatska, HNL
16/02Slaven Koprivnica vs Istra 1961Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
15/02/2024 01:39
Ekipa Slaven Belupa će u okviru 23. kola HNL-a dočekati Istru. Meč je na programu u petak od 17 časova.
Slaven Belupo

Ekipa Slavena je ove sezone nakon dvadeset i dva odigrana kola na 7. mjestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova. U poslednjih 5 mečeva igraju veoma dobro, a u tom periodu su upisali 3 trijumfa i 2 poraza. Po povratku sa zimske pauze upisali su trijumf protiv Varaždina, potom trijumf protiv Rudeša i ubjedljiv poraz od Hajduka u poslednjem kolu rezultatom 4:0. Sa četrdeset i jednim primljenim golom su druga najlošija odbrana u ligi. Nije nemoguće da se do kraja bore za mjesto koje vode u kvalifikacije za Evropu.

Istra

Ekipa Istre je nakon dvadeset i dva odigrana kola na pretposlednjem 9. mjestu na tabeli sa dvadeset i jednim bodom. Seriju loših rezultata su prekinuli u poslednjem kolu pošto su trijumfovali protiv Osijeka rezultatom 1:0. To je bio njihov peti trijumf ove sezone, te su gotovo izvjesno već sada izborili opstanak u eliti i za narednu sezonu. Sa 19 postignutih golova su druga najneefikasnija ekipa u ligi.

Prijedlog

Mišljenja smo da na nećemo gledati pretjerano efikasan meč, pa vam predlažemo igru 0-2 po kvoti 1.55 u Primobet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.