Petak, 16/02 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
16/02Hanover 96 vs Grojter Firt1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/02/2024 02:40
Nemačka Cvajta odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Hanovera i Grojter Firta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hanover

Nakon ne baš najboljeg starta, fudbaleri Hanovera igraju na veoma visokom nivou u poslednje vreme, o čemu najbolje svedoči podatak da je ova ekipa na tri poslednja susreta u Cvajti ostvarila isto toliko trijumfa.
Trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na HSV, a poznato je da će treće mesto na kraju šampionata doneti i plasman u doigravanje za ulazak u najkvaalitetniji rang nemačkog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Hanover slavio na gostovanju kod upravo HSV-a, u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 3:4.

Grojter Firt

I fudbaleri Grojter Firta žele da se što pre vrate u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, a naravno da sve to neće biti nimalo lak zadatak.
Ipak, kada se podvuče crta, deluje da navijači ovog simpatičnog kluba do sada imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na trećeplasirani HSV.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza, a u prošlom kolu je Grojter Firt poražen na svom stadionu od Herte, a taj duel je tim iz Berlina dobio rezultatom 1:2.

Naš predlog

I jedni i drugi imaju iste ciljeve, međutim, treba biti realan pa istaći da Hanover u poslednje vreme igra zaista sjajno, dok se Grojter Firt i te kako muči, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.