Petak, 16/02 - Fudbal, Italija, Serija B
16/02Askoli vs Kremoneze1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
15/02/2024 02:51
Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Askolija i Kremonezea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Askoli

Fudbaleri Askolija igraju jako loše ove sezone, a u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, i ako se po jutru dan poznaje ovom timu preti selidba u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva u Seriji B, Askoli je ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko remija.
Inače, u prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Katanzara, a taj meč je završen rezultatom 3:2. Na domaćem terenu je do sada Askoli ostvario tri trijumfa, isto toliko remija i čak pet poraza, što je svakako previše.

Kremoneze

Kremoneze želi što pre da ponovo postane član najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata i donosi direktan plasman u Seriju A.
Parma je trenutno vodeća na tabeli uz šest bodova viška, međutim, sigurno da ni to nije neka nenadoknadiva razlika, iako če na kraju šampionata dve prvoplasirane ekipe izboriti direktan plasman u elitno takmičenje italijanskog fudbala.
U prošlom kolu je Kremoneze samo remizirao na svom stadionu protiv Ređijane, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Ukoliko Kremoneze želi da na kraju prvenstva završi na jednom od prva dva mesta na tabeli, a želi, ova ekipa prosto mora da pobeđuje na gostovanjima kod ekipa koje se bore za opstanak.
Smatramo da će se to ovog puta i desiti pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.