Subota, 17/02 - Fudbal, Italija, Serija A
17/02Napoli vs Đenova1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/02/2024 13:04
Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas analizirali duel koji će biti odigran na stadionu \"Diego Armando Maradona\" gde će fudbaleri Napolija ugostiti Đenovu. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Napoli

Fudbaleri Napolija ni blizu ne igraju tako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, a trenutno se aktuelni šampion Italije nalazi na katastrofalnom devetom mestu na tabeli i vrlo lako se može dogoditi da Napolitance naredne sezone ne gledamo u evropskim takmičenjima što je svakako nešto što je malo ko mogao da očekuje.
Inače, u prošlom kolu su Macarijevi puleni poraženi na strani kod Milana kada je bilo 1:0, a treba napomenuti da Napoli već za nekoliko dana očekuje meč osmine finala Lige šampiona protiv Barselone.

Đenova

Đenova igra dosta dobro u svojoj povratničkoj sezoni u društvu najboljih, a taj utisak nije pokvario ni ubedljiv poraz u prošlom kolu od Atalante na Marasiju, kada je bilo 1:4, pošto tim iz Bergama u poslednje vreme igra na vrhunskom nivou i glavni je kandidat za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona.
U ovom trenutku se Grifoni nalaze na dvanaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa je sva prilika da ćemo izabranike Alberta Đilardina i naredne sezone gledati u društvu najboljih.

Naš predlog

Napoli ne bi smeo da izgubi ovaj duel pošto bi to možda značilo i definitvni oproštaj od mesta koje na kraju donosi plasman u neko od evropskih takmičenja. Sa druge strane, Đenova je do sada ostvarila dosta dobar utisak, ali čini se da bi možda bilo i previše kada bi pored Intera i Juventusa uspeli da odole i Napoliju, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.