Subota, 17/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
17/02Njukasl Junajted vs Bornmut1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/02/2024 13:08
Svrake pokušavaju da se vrate u trku za plasman u Evropu a za to im je neophodna pobeda nad Bornmutom. Utakmica na Sent Džejms parku igra se u subotu od 16 časova.
Njukasl

Svrake su izuzetno efikasne u poslednje vreme i samo zahvaljujući raspoloženim napadačima imaju 7 bodova iz tri prethodna meča. Pobedili su u gostima Aston Vilu i Notingem Forest ali nisu uspeli da na svom Sent Džejms parku pobede Luton i pored toga što su dali četiri gola na tom meču. Bio je to jedan od najboljih mečeva sezone u Premijer ligi ali sumnjamo da su u Njukaslu zadovoljni njegovim ishodom. Plasman na tabeli nije onakav kakav su zamislili na početku sezone. Njukasl je na 7. mestu ali od petoplasirane Aston Vile ima čak 10 bodova manje. Šta bi tek bilo da nisu pobedili Vilu u Birmingemu. Prostora za neki novi kiks nemaju, ukoliko žele da i naredne sezone igraju u Evrope, naravno Liga šampiona nije izvodljiva misija.

Bornmut

Trešnjice nemaju pobedu na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ali i pored tog lošeg niza i dalje su daleko od zone ispadanja. Za sve je zaslužna ona dobra serija rezultata u periodu od polovine novembra do kraja prošle godine, kada su vezali sedam utakmica bez poraza sa 6 pobeda i samo jednim remijem. Pad forme je očigledan ali nije zabrinjavajuć. Pored poraza od Totenhema, Liverpula i Fulama u prošlom kolu, odigrali su nerešeno sa Vest Hemom i Notingem Forestom. Uporedo igraju dobro u FA kupu, posle pobede nad Svonsijem plasirali su se u osminu finala najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Već znaju i rivala u toj rundi, igraće protiv lidera Čempionšipa ekipe Lestera.

Predlog

Njukasl je veliki favorit u ovom meču i pored činjenice da je Bornmut uspevao da iznenadi na strani i jedan Mančester Junajted koga su pobedili sa 3:0. Bodovi su važniji domaćinu i verujemo da neće dozvoliti da im se ponovo Luton koji je u Njukaslu dao 4 gola. Za jedinicu se kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.