Subota, 17/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
17/02Čukarički vs Zeleznicar P.Ukupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
16/02/2024 13:26
Dizleka iz Pančeva gostuje na Banovom Brdu. Čukarički je odlično započeo drugi deo sezone i verujemo da će nastaviti u tom ritmu. Utakmica srpske Super lige igra se u subotu od 18.30.
Čukarički

Naporan prvi deo sezone  je za fudbalerima sa Banovog Brda u toku koga su odigrali 29 zvaničnih utakmica. Pored 19 u prvenstvu, igrali su dve u Kupu Srbije i 6 u Ligi konferencija, uz dve u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nisu ostavrili dobar utisak u Evropi, izgubili su sve utakmice a ni plasman u Super ligi nije za pohvalu. Sve je to dovelo do dve promene trenera i sada Čukarički sa klupe predvodi bivši trener Partizana Gordan Petrić koji je zamenio Igora Matića. Posle pobede u Surdulici prošlog vikneda Čuka se vratila na 4. mesto ali je još uvek daleko od vodeće trojke Partizana, Zvezde i TSC-a. Od Topolčana imaju 8 bodova mnaje, pa je njihov prvi cilj da se učvrste na ovoj poziciji i tako izbore još jedan evropski pokušaj. Brđani su izgubili dosta fudbalera u dva prethodna prelazna roka, ali su stigli i neki novi, a sudeći po prvom meču treba očekivati bolje rezultate na proleće.

Železničar

Debitant iz Pančeva otvorio je drugi deo sezone u Super ligi remijem sa Novim Pazarom na svom terenu i na taj način pomogao Čukaričkom da se vrati na 4. mesto. Železničar je tek 14. sa 19 osvojenih bodova i ispod njih su samo niški Radnički i Radnik iz Surdulice. Nema dileme da će igrati u plej-autu a tada će morati da ostanu van zone ispadanja, ali i baraža. Za njih je svaki osvojen bod važan, u toku jeseni imali su i dobrih i loših izdanja, ali je bitno da su preboleli \'\'dečije bolesti\'\', one koje se odnose na igranje u eliti. Na utakmicama na strani se nisu proslavili, zabeležili su samo dve pobede, onu u prvom kolu u Kruševcu i kasnije u Surdulici. Imaju još dva remija i šest poraza.

Predlog

U prvom delu sezone na utakmici u Pančevu rezultat je bio 2:2. Bila je to jedna od zanimljivijih utakmica u prvom delu sezone a u njoj je Železničar pokazao da može da se nosi i sa timovima koji igraju Evropu. Sada je Čuka veliki favorit, mada su Brđani umeli neprijatno da iznenade svoje navijače kada su domaćini a dobili su samo četri rivala na svom stadionu, jedan od njih bila je i Crvena zvezda. Zato izbegavamo konačan ishod i predlažemo igru domaćin daje dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.