Nedelja, 18/02 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
18/02Anderleht vs Sint-TrojdenUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
17/02/2024 20:00
Anderleht ima šansu da iskoristi nešto slabiju formu Rojal Uniona i uhvati priključak u borbi za vrh. Meč sa Sent Trojdenom igra se u nedelju od 18.30.
Anderleht

Velikan iz Brisela vratio se, za početak, u vrh belgijskog fudbala, ali će se za Evropu još malo pričekati. U velikoj krizi je bio Anderleht prethodnih sezone, ne samo da nisu osvajali titulu u Župiler ligi, već su najčešće ostajali i bez plasmana u evropske kupove, a ponekad i bez plej-ofa. Ove sezone je sve bolje, doduše i dalje gledaju u leđa gradskom rivalu Rojal Union, dvostrukom uzastopnom vicešampionu Belgije, ali su dosta sigurni na drugoj poziciji, a podsećamo da i ona donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Nije Anderleht još kadar da igra elitno takmičenje na pravi način, ali verujemo da bi, ukoliko se izbore za njega, stigla i odgovarajuća pojačanja. Sada su vezali dve pobede i napadaju treću uzastopnu.

Sent Trojden

Gosti igraju promenjivo u polsendje vreme ali su već godinama konstanta u belgijskoj Župiler ligi i nikada nisu u situaciji da se bore za goli život. Ne bi to trebalo da se dogodi ni sada  s obzirom da su na visokom 8. mestu i pokušaće čak da dođu do šeste pozicije i plasiraju se u plej-of za titulu, pošto će ove sezone u doigravanje za naslov 6 ekipa, a ne kao ranije samo četiri tima. Od te šeste pozicije deli ih, u ovom trenutku, četiri boda, toliko više od njih ima Serkl Briž pred ovo kolo, a do kraja regularnog dela sezone ostalo je da se odigra još pet prvestvenih rundi. Sent Trojden ne igra najbolje u gostima, imaju samo dve pobede ove sezone, ali vrlo retko i gube. Najčeđće igraju nerešeno i to sa dosta golova.

Predlog

Motiv je apsolutno na strani Anderlehta, zaostaju 8 bodova za gradskim rivalom iz predgrađa Sent Žiloaz, ali njihov rival ima problema sa formom. Možda je ovo šansa da dodatno smanje zaostatak i da napadnu i titulu u doigravanju. Moraju da nastave da pobeđuju, a naš predlog za ovaj meč je domaćin daje dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.