Nedelja, 18/02 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
18/02Elversberg vs OsnabrückUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
18/02/2024 02:39
Ekipa Elvesberga i Osanbruka će u okviru 22. kola 2. Bundeslige odigrati utakmicu koja je na programu od 13 časova i 30 minuta.
Elvesberg

Čini se da se Elvesberg brzo prilagodio drugoligaškom fudbalu, te su trenutno na sredini tabele sa 29 osvojenih bodova sigurni u borbi za opstanak, što je i bio njihov cilj ove sezone. Na poslednjih 5 mečeva su upisali 2 remija, 1 trijumf i 2 poraza. U poslednjem kolu su remizirali sa Fortunom iz Dizeldorfa (1:1), čime su nastavili niz utakmica u kojima i primaju i postižu makar po gol. U prvom dijelu sezone slavili su na gostovanju kod Osanbruka su slavili sa 0:1.

Osanbruk

Ekipa Osanbruka je maltene već otpisana kada je riječ o borbi za opstanak u drugoligaškom karavanu. Sa samo 12 osvojenih bodova nalaze se na poslednjem mjestu na tabeli, a ove sezone su ostvarili samo jedan trijumf. Na poslednjih 5 mečeva su upisali čak 4 remija i samo 1 poraz. U poslednjem kolu su remizirali sa Hansom iz Rostoka u meču bez golova. Sa 18 postignutih golova su najneefikasnija ekipa u ligi, dok su sa 42 primljena najgora odbrana.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč u kom će biti viđena makar 3 gola. Prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.70 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.