Nedelja, 18/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
18/02Benfika vs VizelaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
18/02/2024 02:44
Ekipa Benfike će u okviru 22. kola Lige Portugala dočekati Vizelu. Utakmica je na programu od 19 časova.
Benfika

Velikan iz Lisabona je nakon dugo vremena ponovo uspio da zasjedne na lidersku poziciju na tabeli, barem dok Sporting (koji je drugoplasirani) ne odigra svoj zaostali meč. Ova dva gradska rivala su izjednačena na tabeli sa 52 osvojena boda. Seriju uzastopnih trijumfa Benfika je prekinula u prethodnom kolu, pošto su remizirali u meču sa Viktorijom Gimaraeš (2:2). Sa 14 primljenih golova imaju najbolju odbranu u ligi i ove sezone će sve sem osvajanja šampionske titule biti veliko razočarenje za navijače.

Vizela

Treba biti iskren pa reći da je Vizela pokazala najmanje od svih timova ove sezone u elitnog rangu. U prethodnom kolu su upisali svoj tek treći trijumf u ovoj sezoni i tako osvojili svoj 16. bod koji i dalje nije dovoljan za izlazak iz opasne zone. Sa 19 postignutih golova su pored Kasa Pije najmanje efikasna ekipa u ligi. Sigurno zona je daleko 5 bodova i još uvijek nije ništa izgubljeno za ovu ekipu, ali je vrlo teško očekivati da će na gostovanju kod Benfike osvojiti bodove.

Prijedlog

Naš prijedlog je prelaz 1/1 po kvoti 1.57 u MaxBet kladionici. Domaći tim je jednostavno mnogo kvalitetniji i mišljenja smo da će već na poluvremenu imati prednost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.