Ponedeljak, 19/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
19/02Voždovac vs NapredakDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
18/02/2024 12:37
U poslednjoj utakmici 21. kola srpske Super lige sastaju se Voždovac i Napredak na krovu tržnog centra u Beogradu. Meč se igra u ponedeljak u 17 časova.
Voždovac

Zmajevi su drugi deo sezone otvorili porazom na srpskom najvećem stadionu od Crvene zvezde sa 2:1. Poraz nije bio ubedljiv, smanjili su na pet minuta pre kraja ali nisu uspeli da naprave još neku šansu iz koje bi, eventualno, uspeli da ponovo matiraju golmana domaćina. Nije to bio meč u kome je Voždovac računao na bodove. Pred dule sa Napretkom tim iz Beograda je na 7. mestu i ima samo dva boda manje od petoplasiranog Novog Pazara. U slučaju trijumfa nad Kruševljanima mogli bi da napreduju jedno ili čak dva mesta, a njihov krajnji cilj i jeste igranje u plej-ofu. Tim je tokom zimskog prelaznog roka ostao bez nekolicine važnih igrača i sada je najmlađi u ligi.

Napredak

Nije ni Napredak uspeo da pobedi na startu prolećnog dela sezone. U Kruševac je stigao subotički Spartak sa bivšim Napretkovim trenerom Nenadom Lalatovićem i odneo jedan bod. Za Kruševljane to nije bio željeni ishod jer su se sada dodatno udaljili od šestog mesta i plasmana u doigravanje, što je za Čarapane prioritetno. Mnogo je propusta bilo na početku prvenstva, Napredak se stabilizovao dolaskom trenera Vladimira Gačinovića, ali i sada im se često dešava da peplanirano ostanu bez bodova, pogotovo kada igraju u gradu pod Bagdalom. Napredak je bio dosta nezgodan gost tokom jeseni, pobedili su četiri puta na strani a uspevali su da osvoje i nekoliko puta po bod, poslednji put u Bačkoj Topoli protiv TSC-a.

Predlog

U prvom delu sezone meč između Napretka i Voždovca u Kruševcu završen je pobedom Čarapana sa 2:1. Prethodna dva, odigrana prošle sezone, završena su bez golova, pa je tako Voždovac bez gola datog Napretku čak 270 minuta. Vreme je da strelci govore, a naš predlog za ovaj meč je igra gol-gol. Za GG kvota je 1.87 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.