Ponedeljak, 19/02 - Fudbal, Rumunija, Liga I
19/02Sepsi vs Farul Constanţa1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
18/02/2024 21:26
Posle određenog perioda smo za vas ponovo analizirali jedan meč iz rumunskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Sepsija i Farula. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Sepsi

Fudbaleri Sepsija se trenutno nalaze na devetom mestu na tabeli, a primarni cilj će biti i ovog put plasman u plej-of, uz konstataciju da to neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, trenutno ovaj tim ima dva boda manjka u odnosu na Petrolul, što naravno nije nenadoknadiva razlika, ali veći je problem to što Sepsi u poslednje vreme igra jako loše.
Naime, na tri poslednja meča ova ekipa je vezala tri poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu na gostovanju kod FCSB kada je bilo 1:0.

Farul

Poznato je da je Farul aktuelni šampion Rumunije, i zaista malo ko je očekivao da će ekipa koja je u većinskom vlasništvu legendarnog Hadžija prošle sezone doći do naslova prvaka ove zemlje, ali je tim iz Konstance to odradio na jedan veoma ubedljiv način, ostavivši iza sebe Kluž.
Ipak, fudbaleri Farula ni blizu ne igraju dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je tim iz Konstance doživeo neprijatan poraz na svom terenu od Dinama iz Bukurešta, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Sepsi igra katastrofalno u poslednje vreme i mišljenja smo da bi to Farul mogao ali i morao da iskoristi, pogotovo što je za očekivati da će aktuelni šampion Rumunije dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima za neočekivan poraz u prošlom kolu od Dinamo Bukurešta.
Preporučujemo vam da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.