Ponedeljak, 19/02 - Fudbal, Grčka, Super League
19/02OFI vs Panserraikos FCDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
18/02/2024 23:28
OFI će u okviru 23. kola Super lige Grčke ugostiti Panseraikos. Utakmica je na programu od 16 časova i 30 minuta.
OFI

Ekipa sa Krita je nakon 22 odigrana meča na zadovoljavaljućem 10. mjestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Međutim veoma loša forma u poslednje vrijeme bi mogla da ih košta opstanka, pošto je poslednjeplasirana ekipa na samo 4 boda daleko. Trenutno su u nizu od 3 uzastopna poraza u nacionalnom šampionatu, a u poslednjem kolu su poraženi od Olimpijakosa u Pireju i to veoma ubjedljivo (4:0). Ove sezone su upisali 4 trijumfa, 8 remija i 10 poraza.

Panseraikos

Nije Panseraikos po mnogima bio među kandidatima za opstanak ali su nakon 22 odigrana meča pokazali dovoljno za čak 8. mjesto na tabeli. Osvojili su 23 boda do sada i igraju veoma dopadljiv fudbal. Seriju dobrih rezultata su prekinuli u prethodnom kolu, pošto su poraženi od Panatinaikosa na domaćem terenu rezultatom 0:3. Na poslednja 3 gostovanja su postigli po 2 gola, pa smo mišljenja da će dobru partiju pružiti i na ovom gostovanju.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe pojuriti pobjedu, te da će obje postići makar po gol. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.