Ponedeljak, 19/02 - Fudbal, Francuska, Liga 2
19/02Amijen SC vs BordoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
18/02/2024 23:47
U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Amijena i Bordoa. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Amijen

Fudbaleri Amijena trenutno se nalaze na sredini tabele francuske Lige 2, preciznije na desetoj poziciji, ali uz samo tri boda manjka u odnosu na petoplasirani Sent Etjen, a dobro poznato je da je to peto mesto i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Kako Amijen trenutno ima meč manjka u odnosu na Sent Etjen, pobedom na ovom duelu protiv Bordoa bi se ova ekipa u potpunosti uključila u borbu za plej-of.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš poražen na gostovanju kod Kaena, kada je bilo 2:0.

Bordo

Naravno, pre svega treba reći da Bordou nikako nije mesto u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala.
U ovom trenutku se nekadašnji redovni učesnik evropskih takmičenja nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, ali i uz samo sedam bodova manjka u odnosu na petoplasirani Sent Etjen, i uz naravno meč manje u odnosu na ovu ekipu.
Na poslednjih pet mečeva je Bordo ostvario tri trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu je ovaj tim slavio na svom terenu protiv Grenobla, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Sigurno je da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da dođe do sva tri boda na ovom duelu, a to nam naravno potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.