Ponedeljak, 19/02 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
19/02MVV vs Jong PSVUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
19/02/2024 00:17
Ekipa Mastrihta će u okviru 26. kola Erste divizije dočekati mladu ekipu PSV-a. Utakmica je na programu od 20 časova.
Mastriht

 

Jong PSV

Nakon 25 odigranih mečeva Mastriht je na 11. mjestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova, samo 2 boda manje od mjesta koje vodi u doigravanje za ulazak u Erediviziju. U poslednje vrijeme igraju veoma dobro, a seriju od 3 uzastopna trijumfa su prekinuli u prethodnom kolu, pošto su poraženi od mladog tima Ajaksa sa ubjedljivih 3:0. Ove sezone su upisali 10 trijumfa, 5 remija i 10 poraza. Na poslednjih 5 mečeva na domaćem terenu su upisali 4 trijumfa i 1 remi, na tim utakmicama je prosiječno padalo 3 gola.

Jong PSV

Podmladak slavnog kluba iz Ajndhovena je ove sezone zaista malo pokazao i trenutno se nalaze na pretposlednjem mjestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Sve je to izgledalo i mnogo gore, dok nisu značajno popravili formu u poslednjih par mečeva. Trenutno su u nizu od 4 uzastopna meča bez poraza, a u poslednjem kolu su upisali tek treći trijumf u ovoj sezoni, slavili su protiv Emena na domaćem terenu rezultatom 3:0.

Prijedlog

Mišljenja smo da će na meču biti postignuta minimum 3 gola, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.63 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.