Utorak, 20/02 - Fudbal, Engleska, Liga 2
20/02Walsall vs MorecambeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/02/2024 19:03
U odloženoj utakmici 27. kola Lige 2 sastaju se Volsol i Morkamb, dve ekipe koje su u dobroj formi. Meč se igra u utorak u 20.45.
Volsol

Domaćin nema nekih većih uspeha u svojoj istoriji i igranje u četvrtom rangu mu je krajnji domet. Ova sezona je sasvim pristojna, ekipa Volsola je na 16. mestu ali sa samo 6 bodova manje od poslednjeg tima u zoni plej-ofa. S obuirom da imaju meč manje od većine timova ispred njih eto šanse da pobedom nad Morkambom krenu ka vrhu, odnosno ka mestu koje vodi u doigravanje za Ligu 1. Posle pet vezanih utakmica bez pobede Volsol je u subotu slavio protiv favorizovanog Mensfilda na svom Beskotu, ali ni onih pet utakmica bez trijumfa nisu bili toliko loši jer su tri meča okončali remijem. Na domaćem terenu igraju bolje i na poslednjih pet utakmica samo su poraženi od Njuporta.

Morkamb

Pravo niotkuda Morkamb je pronašao formu i od tima koji su mnogi videli kao ekipu koja će završiti u Nacionalnoj liti, amaterskom stepenu takmičenja, stigli su do 10. pozicije sa samo bodom manje od poslednje ekipe u zoni doigravanja za ulazak u Ligu 1. Za sve je zaslužna dobra forma koja Morkamb prati, pre svega, u februaru. U ovom mesecu su odigrali četiri prvenstvene utakmice, tri su dobili i samo jednom igrali nerešeno. Pobede su ostvarene protiv Kroulija, Satona i Tranmera, dok su u subotu osvojili bod na gostovanju kod Vimbldona. Nadimak ovog kluba je Škampi, što stoji i na grbu, ali je maskota mačak Kristi, koji je dobio ime po prethodnom nazivu stadiona. Ekipa iz Lankašira već je igrala u Ligi 1, pa je sigurno da imaju želeju da se vrate mežu trećeligaše.

Predlog

Po formi je gost favorit, ali ne treba prenebregnuti činjenicu da su ova dva tima u samo pet bodova razlike. Uz to je Volsol prekinuo post i pobedio Mensfild, tim koji je bar za nijasnu jači od Morkamba. Zato igrajte na golove, a za 3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.