Utorak, 20/02 - Fudbal, Engleska, National League
20/02Aldershot Town vs BarnetUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
19/02/2024 19:40
U Engleskoj se igra vanredno kolo u Nacionalnoj ligi a ekipa Alderšota dočekuje tim Barneta. Meč je na programu u utorak od 20.45.
Alderšot

Domaći tim igra mnogo bolje u drugom delu sezone i pred ovo kolo nalazi se na mestu koje vodi u doigravanje. Inače ovaj klub nije imao značajnijih rezultata osim jednog plasmana u Ligu 2. Samo su tada Zmajevi, kakoglasi njihov nadimak, igrali profesionalni rang, a sada su ponovo u Nacionalnoj ligi, petom stepenu takmičenja na Ostrvu. Negde od sredine januara forma im je sasvim dobra, na šest poslednjih kola doživeli su samo jedan poraz, ali zato imaju tri pobede. U subotu je Alderšot Taun igrao protiv Altričama na svom Rekrejšen Graundu i slavio je pobedu sa 2:0.

Barnet

Gosti su mnogo poznatiji tim i Barnet je davno igrao i treću ligu, ali je uglavnom bio u Ligi 2, četvrtom rangu. Sada su u amaterskom i plan im je da uskoro napuste ovo društvo i vrate se u profesionalni rang takmičenja. Pitanje je da li će se to dogoditi na kraju ove sezone, Barnet je trenutno trećeplasirani tim, ima samo dva boda manje od drugoplasiranog Bromlija ali i meč manje u odnosu na taj tim. Problem je što vodeći Česterfild ima čak 22 boda više i njih nikako ne mogu da stignu, a direktno će u Ligu 2 samo najbolji iz ovog takmičenja. Ostaje plej-of, ako zadrže ovu pšoziciju igraće u poslednjoj rundi doigravanja i imaće realne izglede da i oni odu u viši rang.

Predlog

Forma je dobra i kod jednih i kod drugih, ali nam se čini da je Barnet nešto kvalitetniji tim. Ipak, Alderšot je uspavao da dobije ekipe jače od sebe, posebno kada igra na svom stadionu. U prvom delu sezone Barnet je slavio sa 2:1 protiv Alderšota, a u poslednjih 6 međusobnih duela Barnet ima 5 pobeda a Alderšot samo jednu. Mi predlažemo golove, a njih bi trebalo da bude dosta. Za 4+ kvota je 2.13 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.