Utorak, 20/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
20/02Kardif Siti vs Blackburn RoversUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
6 / 10 Ulog
19/02/2024 21:15
U utorak je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva u engleskom Čempionšipu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kardifa i Blekburna. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kardif

Kardif se blago rečeno nije proslavio u proteklom periodu pošto je ova ekipa na tri odigrana meča u Čempionšipu doživela isto toliko poraza i trenutno se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i ono što nije dobro je što je tim iz Velsa sve dalje od doigravanja, a upravo to i jeste bio primarni cilj pred početak ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnije druge lige na svetu.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš doživeo težak poraz na gostovanju kod Norviča, a taj duel je završen rezultatom 4:1.

Blekburn

Ni Blekburn se do sada nije proslavio u ovogodišnjem izdanju Čempionšipa, pošto se nekadašnji prvoligaš trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva Roversi su ostvarili samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
Inače, u prošlom kolu je Blekburn remizirao na gostovanju kod Prestona, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Mečevi i jedne i druge ekipe nam u poslednje vreme donose veliki broj pogodaka, a sva je prilika da će to biti slučaj i večeras pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.