Četvrtak, 22/02 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
22/02Legia Warszawa vs MoldeDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
20/02/2024 20:48
Norvežani su ispustili veliku prednost u prvom meču i sada je sve otvoreno. Utakmica u Varšavi igra se u četvrtak u 21 čas.
Legija

Poljski tim nikako da napravi neki značajniji rezultat u Evropi a u međuvremneu je izgubio dominaciju i u svom šampionatu. Aktuelni prvak je tim Rakova iz Čestohove a kako sada stoje stvari ni ove sezone titula se neće vratiti u prestonicu. Legija je sada tek 5. ali nema neki veliki zaostatak za vodećim dvojcem koji čine Jagjelonija i Šljonsk. Samo pet bodova zaostaje ekipa iz Varšave ali više navijače brinu neubedljive igre nego ta prednost rivala. Tako je Legija prošlog vikenda ostala bez pobede i protiv debitanta u eliti, ekipe Pušče, meč je u Varšavi završen rezultatom 1:1. U prvom duelu na severu kontinenta bili su na ivici ambisa, gubili su 3:0 posle 25 minuta igre ali su upornom igrom stigli do sasvim podnošljivih 3:2 i sačuvali dobre šanse da se nađu mešu 16 najboljih u Ligi konferencija.

Molde

Pre dve sezone je Molde prekinuo dvogodišnju dominaciju Bode/Glimta i ponovo bio najbolji u norveškoj ligi. Međutim, u poslednjem prvenstvu, koje je završeno pre Nove godine, titula se vratila na sever zemlje u vitrine Bodea, dok je Molde završio na 5. mestu ali će zahvaljujući kupu ipak igrati u Evropi. Put do grupne faze biće teži pa je ovo lepa prilika da urade nešto više u Evropi. Imali su sve u svojim rukama posle prve polovine prvog poluvremena. Vodili su 3:0 i Legiji se smešila katastrofa. Neobjašnjivo je Molde stao u nastavu i dozvolio gostima da postignu dva gola i sa aktivnim rezultatom se vrate u Varđavu. Molde je tokom zime igrao utakmice Kupa Skandinavije, ogledali su se sa Mitjilandom i FC Kopenhagenom, ali zvanična sezona u ovoj zemlji još nije krenula.

Predlog

Baš to što se u Norveškoj još uvek ne igraju prvenstveni mečevi može da bude hendikep za Molde. Međutim, s druge strane ulaze odmorni u revanš dok je Legija morala na teren za vikend i nije se proslavila. Legija ima vruć domaći teren ali norveške ekipe ne obraćaju mnogo pažnju na to. zato i mislimo da Molde neće izgubiti u Varšavi i da će proći dalje. Naš predlog je dpla šansa na goste a za x2 kvota u kladionici Primobet iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.