Sreda, 21/02 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
21/02Olimpija vs DomžaleUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
20/02/2024 23:57
Olimpija će u okviru 22. kola Prve lige Slovenije u Ljubljani dočekati ekipu Domžala. Meč je na programu od 15 časova.
Olimpija

Tim iz Ljubljane je ove sezone igrao prilično promjenljivo i biće veliko čudo ako na kraju podignu šampionski trofej. Trenutno su na drugom mjestu na tabeli sa 41. osvojenim bodom, što je čak za 10 manje od prvoplasiranog Celja. Trenutno su u nizu od 4 meča bez poraza, ali u tom periodu su pored 2 trijumfa upisali i 2 remija, što je Celje znalo da iskoristi. U poslednjem kolu prije par dana, slavili su rezultatom 1:3 u gostima kod ekipe Radomlja. Na domaćem terenu su na poslednjih 5 mečeva upisali čak 4 remija i samo 1 trijumf.

Domžale

Ekipa Domžala je porazom završila prvi dio sezone a po povratku sa zimske pauze nastavili su u istom ritmu i upisali 2 nova poraza. Trenutno su na 23 osvojena boda, što je dovoljno za 7. mjesto na tabeli, ali i samo 3 boda više od mjesta koje vodi u doigravanje za opstanak. Tokom čitave seozne igraju veoma efikasne mečeve, a u poslednjem kolu su poraženi od Rogaške rezultatom 4:1. Na poslednja 3 gostovanja imaju skor od 2 poraza i jednog trijumfa, a na poslednjih 5 gostovanja u Ljubljani su slavili samo jednom.

Prijedlog

Efikasan meč je nešto na šta su nas navikla ova dva tima, pa vam prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.71 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.