Sreda, 21/02 - Fudbal, Grčka, Super League 2
21/02Niki Volos vs Apollon PontouPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
21/02/2024 00:04
Niki Volos će u okviru zaostalog meča 18. kola druge lige Grčke dočekati ekipu Apolona. Utakmica je na programu od 14 časova.
Niki Volos

Trećeplasirana ekipa druge lige Grčke sa 29 osvojenih bodova i nema mnogo čemu da se nada kada su u pitanju ambicije za ulazak u viši rang. Vodeća ekipa Levadiakosa je daleko čak 21 bod, dok je drugoplasirani AEL na +10 u odnosu na njih. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa na poslednja 3 meča imaju skor od jednog trijumfa, remija i poraza. U poslednjem kolu su remizirali sa Makedoniosom u meču bez golova. Na domaćem terenu tokom čitave sezone igraju veoma tvrdo.

Apolon Pontou

Tim Apolona je ubjedljivo najgora ekipa druge lige Grčke i trenutno se nalaze na poslednjem mjestu na tabeli sa svega 11 osvojenih bodova. Na poslednjih 5 mečeva upisali su čak 4 poraza i samo 1 trijumf. Ove sezone su ostvarili 3 trijumfa, 2 remija i čak 12 poraza. Sa samo 10 postignutih golova najneefikasnija su ekipa, a sa 26 primljenih golova predstavljaju jednu od najgorih odbrana u ligi. Van svog stadiona su ove sezone osvojili svega 3 boda.

Prijedlog

Mišljenja smo da domaći tim ima kvalitetniji sastav i da će nadigrati svog protivnika. Naš prijedlog za ovaj meč je igra 1/1 po kvoti 1.65 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.