Subota, 24/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
24/02Hal Siti vs Vest Bromvič AlbionDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
21/02/2024 20:50
Ove dve ekipe su najveći dobitnici između dva prvenstvena kola pošto su pobedili u zaostalim utakmicama odigranim u utorak. Meč u Halu igra se u subotu u 13.30.
Hal Siti

Tigrovi su u sjajnoj formi i postali su najnepoželjniji gost. U poslednje tri utakmice Hal je gostovao i na sve tri pobedio. Posle Toterama i Hadersfilda, dva tima sa dna tabele, u utorak su u odloženom meču slavili na gstovanju u Sautemptonu protiv tima koji je jedan od najozbiljnijih kandidata za selidbu u Premijer ligu. Sve tri utakmice Hal Siti je rešio u svoju korist rezultatom 2:1. Tigrovi su u odličnom momentumu, na poslednjih šest prvenstvenih utakmica slavili su čak 5 puta a jedini poraz doživeli su na svom terenu od ekipe Svonsija. Na tabeli su šesti, to je poslednje mesto koje vodi u plej-of, a plasman u doigravanje je i krajnji cilj za crno-žute iz Hala.

Vest Bromvič Albion

Ekipa iz Birmingema krenula je krupnim koracima ka mestu koje vodi u doigravanje za plasman u Premijer ligu. Nalaze se na 5. mestu, čini nam se da su četiri prvoplsirana tima već poznata i da su to Lester, Lids, Ipsvič i Sautempton, pa ostaju još dva slobodna mesta za plej-of. Najozbiljniji kandidati su baš ovi rivali, Hal Siti i Vest Brom, ali će se igrati još 13 kola i priliku da ih sustignu imaće i druge ekipe, poput Koventrija, Noriča, Sanderlenda ili Prestona. VBA je u utorak u odloženom meču gostovao u Plimutu gde je domaću istoimenu ekipu pobedio sa 3:0. Pre toga su na svom terenu poraženi od Sautemptona, ali im je to bio jedini poraz u februaru u pet odigranim utakmica. Bilo kako bilo, za drugo mesto su najverovatnije zakasnili, ali će pokušati da budu učesnik plej-ofa i tako postanu poslednji tim koji će u elitu naredne sezone.

Predlog

Utakmica je važna iz mnogo razloga. Prvo, radi se o timovima koji zauzimaju 5. odnosno 6. mesto posle 33 odigrana kola i nalaze se na dve poslednje pozicije koje vode u plej-of. Pobednik će napraviti veliki korak ka doigravanju a poraženi će dozvoliti pratiocima da mu se dodatno približe. U prvom delu sezone VBA je lako izašao na kraj sa Halom ali će sada to biti znatno teže. Tigrovi su pobedili Sautempton na strani a VBA je od istog rivala izgubio na svom stadionu. Zato odigrajte na golove a verujemo da će ih biti na obe strane. Za GG kvota je 1.88 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.