Subota, 24/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
24/02Ipsvič vs Birmingem Siti1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/02/2024 19:36
Ekipa Ipsviča će u okviru 34. kola Čempionšipa ugostiti Birmingem. Utakmica je na programu od 16 časova.
Ipsvič

Traktoristi su prethodne sezone osvojili treći rang i niko od njih nije očekivao da već u ovoj sezoni mogu da napadnu direktan ulazak u Premijer ligu. Međutim njihove partije govore drugačije i izgleda da se neće predati do samog kraja takmičenja. Nakon nešto lošijih rezultata ponovo su uspostavili dominantnu igru i upisali su 3 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv Roterhama u prethodnom kolu rezultatom 4:3. Sa 69 osvojenih bodova nalaze se na diobi drugog mjesta zajedno sa ekipom Lidsa.

Birmingem

Ekipa iz istoimenog grada je sa 38 osvojenih bodova na 15. mjestu na tabeli i čini se da neće imati velikih problema u borbi za opstanak, pošto ispod njih ima dosta ekipa koje imaju mnogo manje bodova. U poslednje vrijeme su podigli formu, pa se trenutno u nizu od 2 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv Sanderlenda rezultatom 2:1. U gostima igraju veoma slabo ove sezone, pa su tako na 16 odigranih mečeva van svog stadiona osovjili svega 11 bodova, upisavši samo 3 pobjede.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Ispvič morati trijumfovati u ovom meču, ukoliko žele da ostanu konkurentni u borbi za ulazak u elitni rang. Prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.