Utorak, 27/02 - Fudbal, Engleska, Liga 1
27/02Vigan Atletik vs Bolton Vonderers1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
26/02/2024 19:04
U vanrednom kolu engleske Lige 1 sastaju se Vigan Atletik i Bolton Vonderersi. Meč je zakazan za utorak u 20.45.
Vigan

Domaćin je tek na 11. mestu na tabeli a od poslednjeg tima u zoni plasmana u plej-of imaju čak 16 bodova manje u ovom trenutku. To nam govori da od ulaska Vigan Atletika u Čempionšip nema ništa, a kao podsećanje ide podatak da je ovaj tim pre 11 godina osvojio FA kup i to pobedom nad Mančester Sitijem u finalu. Te sezone je Vigan ispao iz elite i sada tavori i u Ligi 1, bliže zoni ispadanja nego plasmanu u drugu ligu. Vigan je osvojio 4 boda u dva prethodna kola, prvo su pobedili Šruzberi na strani da bi u subotu remizirali protiv Čeltenama na svom terenu. Pre te dve utakmice imali su dva vezana poraza.

Bolton

Vonderersi su podbacili u subotu i doživeli su ubedljiv poraz u Belkpulu sa 4:1. Pre neuspeha kod \'\'narandžastih\'\' Bolton je imao niz od sedam utakmica bez poraza u Ligi 1, što ga je dovelo na drugo mesto na tabeli. Sada su treći, ali sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Derbi kaunti, s tim da Bolton ima meč manje odigran od Ovnova, što nije beznačajno. Na vrhu je Portsmut sa 7 bodova više od Boltona ali i dva meča više odigrana i, hipotetički, Bolton bi lako mogao tu prednost da smanji na samo jedan bod. Posle velikih finansijskih problema kada im je pretilo i gašenje, Bolton se uspravio i za početak planira da se vrati u Čempionšip.

Predlog

Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale u 4. kolu ovog prvenstva i da je tada Vigan slavio u Boltonu sa čak 4:0. Naravno da to nije realan odnos snaga, pogotovo u ovom momentu kada je Bolton blizu plasmana u Čempionšip a Vigan bliže borbi za opstanak nego za viši rang. Zato i predlažemo dvojku sa koeficijentom 2.10 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.