Utorak, 27/02 - Fudbal, Italija, Serija B
27/02Sampdorija vs KremonezeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
26/02/2024 22:41
U utorak je veoma zanimljiva ponuda, a za vas smo ovog puta analizirali duel iz Đenove, gde će snage odmeriti Sampdorija i Kremoneze. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Sampdorija

Sampa će naravno dati sve od sebe da se što pre vrati u najkvalitetniji rang španskog fudbala, međutim, evidentno je da će sve to biti veoma težak zadatak.
U ovom trenutku se Đenovljani nalaze na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, pa nažalost, Sampi predstoji borba za opstanak.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na veoma teškom gostovanju kod Kozence, kada je bilo 1:2.

Kremoneze

I Kremoneze je prošle sezone ispao iz društva najboljih, pa je evidentno da je primarni cilj poput Sampdorije povratak u Seriju A.
Trenutno se tim iz Kremone nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasiranu Veneciju, a poznato je da će na kraju dve najbolje prvoplasirane ekipe na tabeli izboriti plasman u najkvalitetniji rang špankog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Palerma u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Svakako da će oba tima dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, pa je evidentno da će biti golova na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG uz sjajnu kvotu 1.78 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.