Ponedeljak, 04/03 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
04/03Borac Banja Luka vs GOŠK GabelaPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
04/03/2024 02:45
Ekipa Borca iz Banja Luke će u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ugsotiti GOŠK iz Gabele. Utakmica je na programu od 17 časova i 45 minuta.
Borac

Tim iz Banja Luke je trenutno ubjedljivo na prvom mjestu na tabeli nakon 20 odigranih kola. Sa 49 osvojenih bodova imaju 6 bodova više od drugoplasiranog Zrinjskog ali uz to i utakmicu manje, pošto je svoj meč Zrinjski prije 2 dana odigrao u Doboju. Ovo će biti idealna prilika za Borac da uveća svoju prednost na tabeli na +9 i tako zacementira svoju lidersku poziciju. U poslednjem kolu Borac je remizirao u gostima protiv ekipe Veleža u meču bez golova. Prethodni meč Borac je dobio u gostima rezultatom 0:3.

GOŠK

Tim iz Gabele je ove sezone nakon 20 odigranih kola na 9. mjestu na tabeli sa 23 osvojena boda. To je samo jedan bod više od opasne zone i do kraja im predstoji ogromna borba za opstanak. Po povratku sa zimske pauze ostvarili su veoma bitan trijumf protiv Igmana u Konjicu rezultatom 1:2, da bi potom u prethodnom kolu upisali poraz na domaćem terenu od ekipe Sloge iz Doboja rezultatom 2:4. Tim iz Gabele ove sezone igra veoma dobro na gostujućim terenima, a do sada nijednom nisu slavili u Banja Luci.

Prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim slaviti u ovom meču i da će voditi na poluvremenu, pa vam prema tome predlažemo igru 1/1 po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.