Utorak, 05/03 - Fudbal, Ekvador, Serie A
05/03Deportivo Kito vs MacaráUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
04/03/2024 04:16
Posle baš dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč ekvadorskog šampionata, a ovog puta je reč o susretu između LDU-a i Makare. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
LDU Kito

Iza LDU Kita je fenomenalna sezona, pošto je ova ekipa uspela da dođe do naslova prvaka u Ekvadoru, ali i na sve to da dođe do trofeja u Kopa Sudamerikani, što je svakako veliki uspeh.
Zanimlivo je da je nedavno odigran dvomeč u Rekopa Sudamerikani, u kom su se sastali osvajač Kopa Libertadores, ekipa Fluminensea, i prvak Sudamerikane - LDU Kito, i na kraju je brazilski predstavnik ukupnim rezultatom 2:1, došao do novog trofeja.
Daleko od toga da se ekvadorski predstavnik obrukao na tim mečevima, a i ovog puta je ovaj tim glavni kandidat za naslov prvaka.

Makara

Što se tiče Makare, radi se o petostrukom osvajaču Serije B, uz napomenu da ovaj tim do sada nije postizao značajnije rezultate u najkvalitetnijem rangu ekvadorskog fudbala.
Prošli šampionat je ova simpatična ekipa završila upravo na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Imbaruru, a na kraju su oba tima uspela da dođu do direktnog plasmana u društvo najboljih.
Naravno, primarni cilj će u povratničkoj sezoni u društvu najboljih biti opstanak, što neće biti nimalo lak zadatak.

Naš predlog

Svakako da je LDU veliki favorit na ovom duelu i sva je prilika da nas očekuje trijumf ekvadorskog velikana na startu šampionata, međutim, deluje da će nam ovaj duel doneti i dosta pogodaka, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.