Sreda, 06/03 - Fudbal, Argentina, Primera
06/03Velez Sarsfild vs Rosario Central1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/03/2024 13:10
Argentinski Liga Kup se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Veleza i Rosarija. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Velez

Fudbaleri Veleza igraju zaista fantastično u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to su i pet poslednjih mečeva u kojima ova ekipa nije doživela niti jedan poraz.
Trenutno se Velez nalazi na sedmom mestu na tabeli grupe A, i ukoliko slavi na ovo duelu protiv Rosarija, uključiće se ravnopravno u borbu za plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Tukumana, a taj duel je završen bez pogodaka.

Rosario

Rosario nam je do sada pokazao da je jedna od najboljih domaćih ekipa, pošto ovaj tim zaista retko gubi na svom stadionu, ali i isto tako ova ekipa ima ozbiljnih problema na strani, godinama unazad.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli grupe A uz bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Velez, kod koga između ostalog i idu u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva Rosario je ostvario tri trijumfa, uz dva poraza, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod Urakana, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Rosario ima dosta problema na strani, a na sve to Velez igra sjajno u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.