Sreda, 06/03 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
06/03Nasional Asunsion vs Palestino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/03/2024 13:39
Malo po malo i stigli smo do finala kvalifikacija za ovogodišnje izdanje Kopa Libertadores, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Nasionala i Palestina. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Nasional

Fudbaleri Nasionala su stigli do finala kvalifikacija za Kopa Libertadores, i to pošto su u četvtfinalu bili bolji od Aukasa, dok je u polufinalu kvalifikacija ovaj tim u oba meča bio bolji od Atletiko Nasionala, i ukupnim rezultatom 4:0, došao do finalnog duela za plasman u najkvalitetnije klupsko takmičenje u Južnoj Americi.
Što se tiče paragvajskog šampionata, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na katastrofalnom desetom mestu na tabeli uz samo pet osvojenih bodova, i sigurno je da ovaj tim može i mora dosta bolje.

Palestino

Palestino je preskočio četvtfinale kvalifikacija za ovogodišnje izdanje Kopa Libertadores, a u polufinalu je predstavnik Čilea bio bolji u dvomeču od Portugese, pošto je oba puta Palestino slavio sa 2:1, i ukupnim rezultatom 4:2 stigao nadomak plasmana u grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja u Južnoj Americi.
Kada je u pitanju čileanski šampionat, trenutno se Palestino nalazi na osmom mestu na tabeli, sa polovičnim učinkom, pošto je u prva dva kola ova ekipa ostvarila jedan trijumf i doživela jedan poraz.

Naš predlog

Vrlo dobro je poznato koliko je predsnot domaćeg terena bitna u Južnoj Americi, pa vam najviše zbog toga u ovom prvom meču finala kvalifikacija za Kopa Libertadores savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.