Utorak, 05/03 - Fudbal, Engleska, National League
05/03Barnet vs Rochdale1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/03/2024 19:40
Engleska Nacionalna liga se bliži kraju, barem regularni deo i gotovo izvesno je da će u Ligu 2 direktno tim Česterfilda. Meč Barnet - Ročdejl igra se u utorak u 20.45.
Barnet

Domaći tim ima 20 bodova zaostatka za liderom Česterfildom i jasno je da nema ništa od direktnog plasmana u Ligu 2. Ostaje im doigravanje, a važno je da budu makar drugi ili treći, pošto se u tom slučaju uključuju u plej-of tek na kraju. Dosta je komplikovan sistem takmičenja u petoj po jačini engleskoj ligi, pa se uvek ovo takmičenje završi najranije. Prvu rundu plej-ofa igraju timovi od 4. do 7. mesta, a onda pobednici ukrštaju sa drugo i trećeplasiranom ekipom. Barnet u poslednjih pet utakmica ima tri pobede i dva poraza, gubili su od Alderšota na strani i vodećeg Česterfilda na svom terenu. Zato su pobeđivali dva puta na strani i jednom na svom terenu.

Ročdejl

Sigurno u Ročdejlu u ovom momentu ne razmišljuju puno o takmičenju već iskuljučivo kako da pronađu finasijska sredstva i spasu se gašenja. Prošlog proleća Ročdejl je igrao u profesionalnoj ligi, bili su članovi Lige 2 ali po ispadanju u peti rang krenuli su i problemi. Početak nije bio tako loš ali se vremenom videlo da ova ekipa nije kadra da se odmah vrati u Ligu 2. Trenutno su na 13. mestu i, ponavljamo, ni ne razmišljaju o plej-ofu već samo o spašavanju žive glave. U poslednjih sedam kola ova ekipa ima samo jednu pobedu, jedan remi i čak pet poraza. U subotu su gostovali kod Eblfleta i izgubili sa 2:1. Kvalitet poseduju ali ne i neki preveliki motiv u poslednjih deset utakmica.

Predlog

Barnet je i onako mnogo bolje plasiran i ima realne itglede da bude drugi ili treći. Za njih je to sada prioritet i sigurni smo da će slaviti u meču sa Ročdejlom, ekipom protiv koje su krajem leta izgubili sa 4:2. Ova dva tim se, pre tog susreta nisu satajali punih deset godina, od vremena kada je Barnet bio u profesionalnom rangu. Za jedinicu se u kladionici Primobet dobija kvota 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.