Utorak, 05/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
05/03Sanderlend vs Lester Siti1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
04/03/2024 23:10
Sanderlend će u okviru 36. kola Čempionšipa ugostiti vodeću ekipu Lestera. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Sanderlend

Nakadašnji stalni učesnik Premijer lige je već dugo godina van elitne. Ove sezone su nakon 35 odigranih mečeva na 10. mjestu na tabeli sa 47 osvojenih bodova i čini se da ni ove sezone neće imati priliku da se bore za povratak među najbolje klubove u Engleskoj. U poslednje vrijeme se nalaze u zaista očajnoj formi, što potvrđuju i njihova 4 uzastopna poraza, od kojih je poslednji bio protiv ekipe Noriča rezultatom 1:0 na gostovanju. Ono što takođe predstavlja veliki problem za ovaj tim jesu povrede, a čak 8 igrača će u susretu sa Lesterom biti van protokola.

Lester

Lisice su 30 kola dominirali Čempionšipom već na polovini sezone se činilo da su obezbijedili mjesto koje vodi nazad u Premijer ligu. Međutim u poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa su tako na poslednja 3 meča upisali 3 poraza i tako dopustili najvećim konkurentima Lidsu i Sautemptonu da se približe na svega par bodova. I dalje su na prvom mjestu sa 78 osvojenih bodova, ali ukoliko što prije ne izađu iz krize neće imati nimalo lak zadatak u poslednjih nekoliko kola. Ono što je za pohvalu je svakako skorašnji plasman u četvrtfinale FA kupa.

Prijedlog

Mišljenja smo da će gostujući sastav slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo čistu dvojku po kvoti 1.80 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.