Sreda, 06/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
06/03Votford vs SvonsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
05/03/2024 12:33
U vanrednom kolu engleskog Čempionšipa sastaju se dve ekipe iz sredine tabele. Utakmica u Votfordu igra se u sredu u 20.45.
Votford

Sve što su dobro uradili tokom prvog dela sezone fudbaleri Votforda upropastili su u poslednjih mesec i po dana. Ostvarili su samo jednu pobedu u prethodnih osam kola a pored toga su ispali i iz FA kupa. Očigledno je da će se i naredne sezone na Vikaridž Roudu igrati druga liga jer je teško očekivati da u preostalih 11 kola nadoknade 12 bodova, koliko sada imaju manje od poslednjeg tima u zoni plej-of. To jeste dostižno matematički, ali treba reći da su Stršljenovi u očajnoj formi i na taj način samo mogu da pokvare plasman. U šest odigranih kola u februaru Votford ima jednu pobedu i 5 poraza. Poslednji su upisali u subotu u Londonu na gostovanju kod Milvola. Lavovi su slavili minimalnim rezultatom a kolo pre toga Votford je izgubio na svom terenu od još slabijeg Hadersfilda.

Svonsi

Labudovi takođe neće izboriti povratak u Premijer ligu a oni su u Čempionšipu mnogo duđe od Votforda. Za ekipu iz Velsa nije se ni očekivalo da budu u vrhu tabele ali se smatralo da bi mogli makar do plej-ofa pa da onda u doigravanju pokušaju nešto da urade. U ovom momentu, 11 kola pre kraja regularnog dela, Svonsi se nalazi na 15. mestu sa 14 bodova manje od Hala koji je u ovom momentu na poslednjoj poziciji koja vodi u doigravanje. Međutim, mnogo im je bliža zona ispadanja, pred ovo vanredno kolo samo 4 boda ih razdvaja od prvog tima ispod crte a to je sada Stouk. Srećom po Velšane oni su u solidnoj formi u poslednje vreme, u poslednjih pet kola imaju tri pobede i dva poraza. Sada su vezali dva trijumfa, pobedili su u Sanderlendu i u subotu na svom terenu Blekburg. Oba ta meča dobili su rezultatom 2:1.

Predlog

Mada su obe ekipe u sredini tabele za goste se smatra da su još daleko od obezbeđenog opstanka jer su bodovne razlike jako male u tom delu tabele. Nije potpuno siguran ni Votfrod ali Stršljenovi su kvalitetom znatno iznad pozicije koju zauzimaju. U prvom delu sezone Votford je slavio u Svonsiju sa 1:0, ali su Labudovi dobili oba meča prošle sezone. Kao i jesenas, i sada očekujemo mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Primobet iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.