Četvrtak, 07/03 - Fudbal, Argentina, Primera
07/03River Plata vs Independiente RivadaviaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/03/2024 13:37
Argentinski Liga Kup nam je do sada doneo dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali meč između River Plejta i Rivadavije. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
River Plejt

Fudbaleri River Plejta su prošle sezone došli do novog naslova prvaka Argentine, što znači da je novi trener Martin Demikelis položio ispit, i on je naravno dobio poverenje kluba.
Ovog puta će primarni cilj biti trofej u Kopa Libertadores, a pre svega toga tim sa Monumentala očekuje Liga Kup.
U ovom trenutku se aktuelni šampion Argentine nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju donosi plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je River Plejt remizirao na gostovanju kod Taljeresa, kada je bilo 2:2.

Rivadavija

Rivadavija je debitant u Liga Kupu Argentine, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli grupe A, uz šest osvojenih bodova.
Sjajno je debitant startovao u drugom po važnosti takmičenju u Argentini, međutim, Rivadavija u poslednje vreme ima ogromnih problema.
Na pet poslednjih mečeva u Liga Kupu ovaj tim je doživeo isto toliko poraza, a u prošlom kolu se desio za sada poslednji, kada je ovaj tim na svom terenu izgubio od Barakasa sa 1:3.

Naš predlog

Svakako da je River Plejt baš veliki favorit na ovom duelu, i deluje da će domaća ekipa do vrha napuniti mrežu Rivadavije koja ima ogromnih problema u poslednje vreme, pa vam savetujemo da okušate sreću sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.