Četvrtak, 07/03 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
07/03Karabah vs Bajer Leverkuzen1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/03/2024 14:00
U četvrtak su na programu mečevi osmine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Karabaga i Bajer Leverkuzena. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Karabag

Fudbaleri Karabaga pružaju odlične partije u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa preko daleko kvalitetnije Brage uspela da dođe do plasmana u osminu finala.
Sada je protivnik Leverkuzen, koji u ovom trenutku možda igra i najlepši fudbal u Evropi, pa je sigurno da Karabag očekuje izuzetno težak zadatak.
Što se tiče šampionata Azerbejdžana, trenutno se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak 23 boda viška u odnosu na Sabail, a u prošlom kolu je savladan Nefči na gostovanju sa 1:4.

Bajer Leverkuzen

Leverkuzen ove sezone igra brutalno dobro, a deluje da je najzaslužniji čovek za to Ćabi Alonso, koji radi sjajan posao na klupi ovog tima.
Naime, trenutno se popularni Farmaceuti nalaze na prvom mestu na tabeli Bundeslige uz čak deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bajern, i kako sada stvari stoje Leverkuzen će prekinuti jedanaestogodišnju dominaciju Bavaraca.
Što se tiče Liga Evrope, nemački predstavnik je bio slobodan u šesnaestini finala, a kako sada stvari stoje, Leverkuzen je jedan od glavnih favorita za trofej.

Naš predlog

Sve osim pobede Leverkuzena na vrućem gostovanju u Azerbejdžanu bi bila prava senzacija, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.